Запуск нового маршруту для доставки брендових товарів


Шановні клієнти!
Повідомляємо Вам про запуск нового маршруту для доставки брендових товарів з Китаю. Даний маршрут дозволяє прискорити швидкість доставки та збільшити кількість відвантажень на тиждень. Максимальний термін доставки отриманих рейсів склав 19 календарних днів з моменту вильоту, мінімальний – 7 днів, середній – 13 днів.


В перший тиждень відвантаження бренду по новому маршруту було відправлено 4 рейси, у другий тиждень – 4 рейси, у третій тиждень – 3 рейси, і на цьому тижні поки відвантажено 2 рейси.
В подальшому плануємо вдосконалювати даний маршрут з метою скорочення термінів доставки та збільшення кількості рейсів на тиждень.


На даний маршрут не допускаються небезпечні товари (з батарейками, магнітами, рідинами, тощо) та вантажі, довжина яких становить понад 60 см. Брендові товари, які не можуть бути доставлені новим маршрутом, будуть доставлятися попереднім брендовим маршрутом для небезпечних та великогабаритних вантажів.


Нагадуємо Вам про специфіку доставлення даної категорії вантажу, обов’язкове страхування товару та рекомендуємо ще раз ознайомитися з умовами доставки даної категорії в розділі “Тарифи”.